tiistai 27. elokuuta 2024

Karin Slaughter: Merkitty

 

Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2006. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on reilut 18 tuntia. Tämä on 4. osa yhdysvaltalaista sarjaa
*
Uneliaan Heartsdalen pikkukaupungin poliisiasemalla käynnistyy hurja panttivankidraama, jonka keskelle kaupungin patologi ja lastenlääkäri Sara Linton sattumalta joutuu. Kaupungin poliisipäällikkö ja Saran miesystävä Jeffrey Tolliver loukkaantuu tulituksessa pahasti, useita poliiseita kuolee ja joukko lapsia joutuu hengenvaaraan. Samana päivänä sairaslomalta palaavan etsivä Lena Adamsin on heti kohdattava poliisin pahin painajainen.

Merkitty on Karin Slaughterin menestyneen trillerisarjan neljäs osa, jossa Sara Linton joutuu imaistuksi mukaan Jeffreyn menneisyyteen liittyviin vaarallisiin tapahtumiin samalla kun Jeffrey kamppailee hengestään.
*
Kirjassa seurataan kahta juonenkulkua, toinen on polisiaseman hyökkäys, toinen on Saran ja Jeffreyn aikaisemmat kokemukset. Kappaleissa ei erikseen kerrota kummasta aiheesta on kyse ja niitä on varsinkin aluksi vaikea seurata. Mutta aivan hyvä kirja on kysessä ja tärkeä osa sarjaa. Suosittelen! Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.