sunnuntai 18. elokuuta 2024

Outi Pakkanen: Kuolema käy jatkoilla

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 1997 ja sen kustantaja on Otava. Ääikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on noin 9 tuntia. Pakkasen kirjat tästä linkistä

*

Kirjailijapiireissä pyörivässä tulisessa dekkarissa siloisen pinnan alta paljastuu katkeruutta ja vihaa.

Kirjailija Laura Halosella on syytä juhlia näyttävästi ravintola Rivolissa niin Vimmainen valta -esikoisteoksensa menestystä ja uusia suunnitelmiaan kuin 40-vuotispäiviään värikkäiden yhteistyökumppaniensa kanssa.

Koko baletti tanssii Lauran mukaan, mutta jatkoilla seurueen mielialat vaihtelevat riehakkuudesta turhautumiseen. Aamu paljastaa kaamean totuuden: yksi seurueesta on murhattu.

Loppuun asti yllättävän dekkarin miljöönä ovat Outi Pakkasen tuttuun tapaan Kampin ja Punavuoren tienoot ravintoloineen ja pikku putiikkeineen.

*
Anna Laine on taas tapahtumien keskipisteessä, kun juhlien jälkeen löytyy kuollut. Kirjailijasta eivät tykänneet kaikki ja perinnöstäkin ollaan eri mieltä. Kiva kirja, annan sille 4- tähteä. 

 

2 kommenttia:

  1. Pakkasen Helsinki kiehtoo, juonikin useimmiten sopivan väkivallatonta. Kirjahyllystäni löytyvät miltei kaikki hänen teoksensa. Vahinko ettei niitä ja varsinkaan uusia enää saa pokkareina, kyllä meitä paperikirjan suosijoita löytyy vielä.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että sinäkin pidät näistä. Ne on kyllä hyviä ja sopivan jännittäviä ilman väkivaltaa! Tovottavasti saat kokoelmasi täyteen!

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.