maanantai 19. elokuuta 2024

#kesälukumaraton2024 - VALMIS

 


Tänään alkaa elokuun lukumaraton istagramissa, vetäjänä @neriumblack. Osallistun maratoniin ja lukulistallani ovat seuraavat kirjat:

James: Kuolemaan jätetty     5-        6h kuuntelua

Tuominen: Lavastaja     4,5  4,5h kuuntelua

Slaughter: Sokaistu    5-                 5h kuuntelua

Pakkanen: Kuolema käy jatkoilla 4-    4,5 tuntia kuuntelua

Roberts: Puhelintyttömurhat         4    4 tuntia kuuntelua

James: Kuolema kätkeytyy kuvaan          2,5 tuntia kuuntelua

- - - 

Yhden maissa perjantaina aloitin Peter Jamesin kirjan ja kuuntelin muutaman tunnin, sitten aloitin Tuomisen kirjan myös klo viiden aikaan...

Kattelin leffoja 21-22 aikaan ja jatkoin kirjan parissa puoli 11... Puolenyön jälkeen sain Tuomisen valmiiksi, hyvä kirja tosiaan ja jatkoin Jamesin kanssa. Kunnes aloin nukkumaan.

Jatkoin kirjan parissa lauantaina klo 12 eteenpäin... Sain sen valmiiksi puoli kahden aikaan ja jatkoin Slaughterin parissa. Väliin kuuntelin pätkät Pakkasen kirjaa, mutta sitten taas palasin Slaugterin jännäriin.

Välillä katoin leffaa ja sitten palasin kirjan pariin. Puoli 12 jälkeen sain Sokaistun valmiiksi ja jatkoin Outi Pakkasen kirjan parissa yöhön asti.

Päivällä ennen yhtä jatkoin taasn Pakkasen parissa. Sain sen luettua puoli viiden jälkeen ja aloitin Robertsin kirjan. Yhdeksän maissa sain sen kirjan valmiiksi ja aloitin Peter Jamesin kirjan. Ja kuuntelin sitä 2,5 tuntia. 

-----

Maraton yhteensä: 27,5 tuntia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.