torstai 8. helmikuuta 2024

Anna Jansson: Kuolleiden kutsu

 

Tämä kirja on ilmestynyt 5.2.24 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirjan pituus on 11,5 tuntia ja sen lukee Ville Tiihonen. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta. Tämä on 4. osa uudessa sarjassa. Blogatut Janssonin uutuuskirjat tästä linkistä. Toinen, tunnetumpi Janssonin sarjan on Maria Wren -sarja. 
*
Tuhoutuneen lastenkodin kauhut piinaavat rikoskomisario Kristoffer Barkia.

Yhdeksänvuotiaan tytön jäännökset löydetään luolasta. Jäljet johtavat viisikymmentä vuotta ajassa taaksepäin, nuorille tytöille tarkoitettuun lastenkotiin. Talo tuhoutui tulipalossa vuosia sitten, eikä poliisilla ole juuri johtolankoja. Tytöstä poliisille vihjannut nainenkin katoaa kuin tuhka tuuleen. Kun tapausta tutkivan Kristoffer Barkin oma sisar sotkeutuu tapaukseen, tutkimus alkaa häiritä jo Barkin yksityiselämääkin.
*
Kirjassa seurataan liikaa näkijöitä ja heidä kouluaan. Barkilla on epilepsia ja hän ei voi ajaa autoa. Suhde Miaan on herkkä ja etenee. Ihan kiva kirja, suosittelen sarjan ystäville. Henkilöt ovat kivoja ja heitä on kiva seurata. Kannattaa tutusuta, Annan tälle kirjalle 4- tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.