lauantai 24. helmikuuta 2024

Ruth Ware: Nollapäivä

 

Tämä kirja on julkaistu 23.2.24 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on reilut 13 tuntia ja sen lukee Mimosa Willamo. Blogatut Waren kirjat löytyvät tästä linkistä
*
Ruth Ware nostaa kierroksia kylmäävän ajankohtaisessa jännärissä, jossa yhdistyvät psykologisen trillerin yllätyskäänteet ja toimintaseikkailun vauhdikkuus.

Aviopari Jack ja Gabe ovat IT-alan huippuosaajia, jotka leikkivät työkseen rikollisia: he testaavat yritysten turvajärjestelmiä murtautumalla niiden tiloihin ja tietojärjestelmiin.

Työkeikan mentyä pieleen Jack saapuu kotiin ja löytää miehensä Gaben kuolleena. Järkyttyneen lesken kauhuksi poliisi epäilee häntä, joten naisen on paettava ja valjastettava kaikki osaamisensa oikean syyllisen selvittämiseksi. Alkaa kiivas taistelu aikaa vastaan – onnistuuko Jack puhdistamaan oman nimensä ja selvittämään miehensä murhaajan ajoissa?
*
Kirja on huikea seikkailu,  jossa Jack taistelee koko maailmaa vastaan. Mikä on outo henkivakuutus, joka on juuri otettu ennen miehen kuolemaa. Jackia siisä epäillään ensimmäisenä. Tämä juotuu käyttämään kaikki tietonsa ja taitonsa etsiäkseen oikeaa syyllistä.

Ihan hyvä kirja, suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4 tähteä. 


2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.