keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Freida McFadden: Kotiapulaisen salaisuus

 

Tämä kirja on juuri ilmestynyt ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on noin 9,5 tuntia ja sen lukee Sanna Majuri. Tämä kirja on toinen osa kirjan Kotiapulanen jälkeen. Tämän kirjan voi toki lukea, vaikkei edellistä olisi lukenutkaan. 
*
Valtavan suositun psykologisen trillerin jatko-osa tyrmää käänteillään.

Ei ole helppoa löytää työnantajaa, joka ei utelisi menneistä. Niinpä Millie on onnekas saadessaan työn äveriään pariskunnan kotiapulaisena Manhattanilla. Kaikki on ihan hyvin, kunhan hän vain pitää upean kattohuoneiston siistinä, kokkaa hienot illalliset eikä häiritse vakavasti sairaana olevaa rouva Garrickia, joka asuu tilapäisesti vierashuoneessa.

Millie ei kuitenkaan saa mielestään rouva Garrickia, jota ei ole edes tavannut kasvokkain. Hän on varma, että on kuullut naisen itkevän ja nähnyt veritahroja tämän yöpaidoissa. Lopulta Millie kolkuttaa kielloista huolimatta oveen. Kun se hiljaa avautuu, kaikki muuttuu...
*
Millien on istunut 10 vuotta vankilassa ja yrittää elää uutta elämää. Poikaystävälleen, lakimihelle, hän ei ole kertonut salaisuuttaan. Entinen poikaystävä Enzo vaanii takana. Millie saa uuden työn, jossa kaikki ei ole kohdallaan ja hän päättää auttaa perhettä tavalla, joka koituukin hänen kohtaloksi.

Hyvä ja jännittävä kirja. Jännitystä riittää ja kirja kuluu eteenpäin kuin itsestään. Suosittelen lämpimästi. Annan tällekin kirjalle 5- tähteä. 


2 kommenttia:

  1. Tämä tulee pian kirjastosta luettavaksi. Ykkösosa oli ihan huippuhyvä. Odotellessa luin kirjailijan Eristysvangin, jossa oli hurjia käänteitä ja oli liian verinen minun makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on kyllä tosi hyvä sarja. Toivottavasti pääset pian lukemaan tämän uutuuden!

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.