perjantai 1. huhtikuuta 2022

Liza Marklund: Napapiiri

 


Liza Marklund on palannut! Tähtidekkaristin uuden sarjan avauksessa revitään auki pohjoisen pikkukaupungin vaietut salaisuudet.
Teini-ikäiset tytöt pitävät kirjakerhoa syrjäisessä pikkukaupungissa pohjoisella napapiirillä. On kesä 1980, kun yksi heistä katoaa. Tytön mestattu ruumis löytyy 40 vuotta myöhemmin, muurattuna sillan perustuksiin.
Tapauksen tutkintaa johtaa paikallinen poliisipäällikkö Wiking Stormberg, joka oli ikätovereidensa päiväunien kohde 1980-luvulla. Selvittäessään nuoruuden kesän tapahtumia hän huomaa pian olevansa itse vuosikymmenten takaisen draaman keskipiste.

Minun makuuni tämä oli vähän liian tylsä kirja. En välittänyt 40 vuoden takaisista asioista. Loppuratkaisu oli kyllä vähän erikoinen, mutta en päässyt tämän kirjan imuun missään vaiheessa. Periaatteessa maisemat olivat ihan mukavat. Suosittiten jännityksen ystäville, Annan tälle kirjalle 3 tähteä.

4 kommenttia:

 1. Tämä kirja kiinnostaa minua kyllä kovasti. Harmi että se oli sinusta tylsä. Pitänee lukea se ja katsoa miltä se minun makuuni vaikuttaa. Pohjoisesta sijainnista tulee ainakin plussaa!

  VastaaPoista
 2. Minä taisin tykätä tästä kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Annan sarjalle vielä mahadollisuuden ja odotan syksyllä ilmestyvää jatko-osaa!

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.