maanantai 21. kesäkuuta 2021

Lee Child: Painostaja

 

Lee Child: Painostaja, 2005. Äänikirjan pituus on reilut 17 tuntia ja lukijana toimii Markus Niemi. Tämä on 7. osa Jack Racherista kertovassa sarjassa, jota luen nyt neljättä kertaa ja tällä kertaa äänikirjana. Loistava sarja.

Jack Reacher toimii nopeasti estäessään raakaotteisen kidnappauksen, mutta hänen taakseen jää tulituksessa kuollut poliisi. Sieppausyrityksestä kauhistunut nuorukainen johdattaa Reacherin turvaan isänsä luksustaloon. Ja juuri sinne tämän onkin ollut tarkoitus soluttautua USA:n huumevalvontaviraston leivissä. Talon isäntää nimittäin epäillään suuren luokan salakuljettajaksi, mutta linnoitusmaisessa talossa ei mikään ole sitä, miltä näyttää. Taas tarvitaan Reacherin nopeaa älyä, taistelutaitoja ja hellittämätöntä asennetta.

Lee Childin Jack Reacher -romaanit ovat nousseet suursuosioon jo yli 20 maassa ja keränneet ylistäviä arvosteluja taitavilla juonillaan, terävillä teksteillään ja räjähtävällä toiminnallaan.

Tämä on tyypillistä Childiä ja kelpo viihdettä. Sarja jatkuu ja Racherin elämää ja liikkeitä on kiva seurata. Se, miten hän on päätynyt Bostoniin tämän kirjan alussa, jää avoimeksi, mutta kirjan lopussa on suunta etelän lämpöön.

Suosittelen kirjaa Racherin ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.