sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Lee Child: Kaukolaukaus


Lee Child: Kaukolaukaus, 2004. Äänikirjan pituus on noin 16 tuntia ja sen lukee suosikkini Aku Laitinen. Tämä on 6. osa Jack Racherista kertovassa sarjassa. Jotenkin niin tykkään näistä!! 

Kaukolaukaus päästää sekä Reacherin että lukijan erääseen USA:n turvallisuuskoneiston varjelluista sisäpiireistä - presidenttiä suojelevaan Salaiseen palveluun. Miksi varapresidentti saa poikkeuksellisen vakavasti otettavia uhkausviestejä? Keitä ovat säälimättömät murhaajat, jotka eivät kaihda mitään keinoja tai mitään riskejä surmatakseen valtakunnan kakkosmiehen? Heitä jäljittäessään Reacher joutuu vastatusten niin valtaeliitin byrokraattien kuin menneisyytensä haamujen kanssa. 

Racher on matkalla Los Angelesista ja päätyy Atlantaan liftattuaan vanhan laulajaparin kyytiin. Hän päättää ostaa lämpimät vaatteet, kun outo nainen löytää hänet. Nainen näyttää tunnistavan hänet ja pian tämä osoittautuukin Jackin veljen Joen entiseksi tyttöystäväksi, joka tarvitsee apua varapresitentin turvallisuudesta huolehtiessaan. Racher on taas mukana monissa seikkailuissaan oikeudenmukaisuuden puolesta.

Joku näissä Childin kirjoissa vain kertakaikkiaan vetoaa! Aina vain uudestaan ja uudestaan! Nyt on menossa jo neljäs lukukerta! Tästä sarjasta tehdyt elokuvat eivät anna oikeaa kuvaa. Vain lukemalla pääsee oikeaan tunnelmaan.

Suosittelen tätä sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.