maanantai 21. kesäkuuta 2021

Läckberg & Karim: Sydänjää

 

Camilla Läckberg & Alexander Karim: Sydänjää, 15.6.2021. Yksinoikeudella Storytelissä äänikirjana. Sen pituus on viisi tuntia ja sen lukevat Toni Kamula ja Karoliina Kudjoi. Molemmat suosikkilukijoitani.

Dekkarikuningatar ja elokuvatähti kertovat rakkaudesta, jonka puolesta on valmis kuolemaan.
Kun tappava virus uhkaa tuhota ihmiskunnan, kaksi muukalaista kohtaa loistohotellissa eristyksen keskellä. Sydämensä kylmettänyt naislääkäri ja vakaumuksensa ajama miespastori ovat eristäneet sisimpänsä muista jo pitkään. Nyt heidän tulee kuolemanvaaran uhatessa pysytellä eristyksissä myös fyysisesti, omiin hotellihuoneisiinsa sulkeutuneina. 
Kohtalokas virhe kuitenkin johtaa kiellettyyn tapaamiseen ja suurenmoiseen, pakahduttavaan rakkauteen. Rakkauteen, jonka vuoksi on valmis mihin tahansa – jopa kuolemaan.
Dekkarikuningatar Camilla Läckbergin ja Hollywood-näyttelijä Alexander Karimin yhdessä kirjoittama rakkaustarina on kesän 2021 äänikirjatapaus, jonka Storytel julkaisee yksinoikeudella. Sydänjää on jännittävä, sykähdyttävä tarina elämää suuremmasta rakkaudesta, ihmismielen syvyyksistä ja siitä, voiko elämä olla minkään arvoista ilman yhteyttä toisiin ihmisiin. Tarina nähdään myös keväällä 2021 ensi-iltansa saaneena Viaplay-elokuvana Glacier.

 Minusta tämä oli vähän turha kirja. Aiheesta olisi kyllä saanut jännemmän ja pitemmän kirjan. Aineksia dystopiassa olisi ollut, mutta jostain syystä tämä jäi vähän torsoksi. Tulihan kuitenkin kuunneltua loppuun.

Suosittelen kirjaa Läckbergin ystäville. Annan tälle kirjalle 3 tähteä.

2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.