maanantai 24. elokuuta 2020

Valmistautumista kesälukumaratoniin 29.8.20

 


Taasen olisi tiedossa lukumaraton tulevalle viikolle! Emäntänä toimii Niina Yöpöydän kirjat -blogillaan. Jotenkin tuntuu, että tuleva viikonloppu ei ole lukemiselle paras mahdollinen, kun ohjelmaan kuuluu monnenlaista kesän päättäjäistä. Mutta kuten säännöissä sanotaan, voi osan maratonista sijoittaa perjantain tai sunnuntain puolelle. Tuo jälkimmäinen lienee jo vähän parempi vaihtoehto. 

Vielä ei ole loppuviikon lukulista tarkemmin päivittynyt. Viime viikonloppuna minulta jäi jopa kolme kirjaa kesken. Kaksi niistä tarkoituksella ja yksi loppui kuin kananlento, kun maksullisen palvelun jakso tuli täyteen. Jatkanen sen kuuntelua, kunhan saan tällä hetkellä kesken olevan Douglas Perstonin ja Lincoln Childin uusimman, Valkoinen tuli -kirjan kuuneltua. Se kyllä vaikuttaa tosi hyvältä!

Tällä hetkellä näyttäisi, että ensi viikonloppuun ajoittuisi ainakin seuraava äänikirja: Johanna Tuomolan Oikeuden varjo, osa 2. Tänä kesänä julkaistussa jatko-osassa seikkailevat edellisen tapaan poliisi Noora Nurkka sekä ortopedi Sami Heikura...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.