lauantai 8. lokakuuta 2022

Mari Jungstedt: Kuun pimeä puoli

 

Kirja on juuri julkaistu ja äänikirjan pituus on 8,5 tuntia. Sen lukee Jonna Järnefelt. Tämä on uuden sarjan toinen osa, ensimmäinen osa on nimeltään Kun taivas tummuu.

*
Miljoonia myynyt dekkarikuningatar tarjoilee kylmäverisiä murhia ja intohimoisia suhteita Andalusian paahtavan auringon alla.

Rakastavaiset, ruotsalainen mies ja espanjalainen nainen, löydetään murhattuina poreammeesta Pohjanlahden rannikolta Ruotsista. Murhavälineenä on käytetty jousta, kuin asialla olisi ollut jonkinlainen Amorin irvikuva.

Intohimomurhalta vaikuttava tapaus saa pian suuremmat mittasuhteet, kun kammottavat tapahtumat uhrien menneisyydestä alkavat paljastua. Tapaus kytkeytyy Marbellan alamaailmaan, ja sitä ryhtyy tutkimaan espanjalainen rikospoliisi Hector Correa apunaan Ruotsin tomut jaloistaan jo kerran karistanut Lisa Hagel.
Lukijat koukuttanut sarja jatkuu!
*
Tämä on aivan kelpo sarja, jossa liikutaan Espanjan aurinkorannikon ja Pohjois-Ruotsin välillä. Pariskunta kuolee Ruotsissa ja koska he asuivat Espanjassa, asia kiinnostaa myös sikäläistä poliisia. Mukaan tulkin roolissa pääsee taas Lisa, jonka rakkauselämässä tapahtuu vähän liikaakin...

Kirja on perusdekkari noin muuten ja sitä on melko helppo seurata. Ei ole liika erilaisia ihmisiä tai vaikeita nimiä. Kohtuullisen kevyttä seurattavaa ja mukavaa kuunneltavaa, joskin lukija ei saa aivan niin hyviä arvosanoja...

Suosittelen tutustumaan ja annan kirjalle 4 tähteä.

2 kommenttia:

  1. Monta Jungstedtin dekkaria on tullut luettua. Tykkään tyylistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidän enemmän niistä vanhoista, mutta kyllä tämäkin on kelpo lukemista!

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.