keskiviikko 25. syyskuuta 2024

Ann Cleeves: Kulovalkea. Vol 2

 

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 2022 ja sen kustantaja on Karisto. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on noin 11 tuntia. Tämä on toinen kerta kun kuuntelin tämän kirjan. Alkuperäinen postaus tästä linkistä. Cleevesin kaikki kirjat tästä linkistä. Tämä kirja päättää mainion Shetlannin saarille sijoittuvan dekkarisarjan. Harmi, että tämä loppuu, kun ne Cleevesin muut sarjat eivät ole ollenkaan tämän veroisia. 
*
TV:stä tuttu komisario Jimmy Perez tutkii Shetlanninsaaria kuohuttavaa kuolemantapausta.
Englantilainen perhe muuttaa Shetlantiin siinä toivossa, että saarten rauhallinen elämänrytmi sopisi heidän autistiselle pojalleen. Perhe joutuu kuitenkin keskelle elämänsä painajaista, kun nuori lastenhoitaja löydetään hirttäytyneenä ja huhut lastenhoitajan ja perheen isän suhteesta leviävät. Komisario Jimmy Perez palaa Shetlanninsaarille tutkimaan uransa häiritsevintä juttua.
Kulovalkea on rakastetun Shetlanti-dekkarisarjan huikean jännittävä päätösosa.
*
Kiva kirja ja sopivasti jännitystä. Perez ja Willow yrittävät edetä suhteessaan ja samalla on lastenhoitajan kuolema tutkittavana. Tarina etenee sujuvasti ja sana on kirjailijalla hallussa. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan edelleen tälle kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.