maanantai 2. syyskuuta 2024

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

 

Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2017 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on reilut 12 tuntia. Kirjailijan kuunnellut kirjat tästä linkistä
*
Äiti päästää irti pienen poikansa kädestä, auto ilmaantuu kuin tyhjästä, ja silmänräpäyksessä kaikki muuttuu. Millainen kuljettaja pakenee onnettomuuspaikalta?
Tapaus jää kalvamaan rikoskomisario Ray Stevensiä, joka ryhtyy hakemaan oikeutta jokaisen vanhemman pahinta painajaista elävälle äidille, hinnalla millä hyvänsä.
Poikansa menettänyt Jenna Gray pakenee suruaan syrjäiseen mökkiin Walesin rannikolla. Hän haluaa jättää koko entisen elämänsä taakseen, mutta menneisyys ja muistot hirvittävästä marraskuisesta illasta palaavat vainoamaan häntä järkyttävin seurauksin.
Tämä vangitseva, nokkela ja piinaava psykologinen trilleri menee ihon alle. Varaudu tyrmäävään juonenkäänteeseen, jota on kehuttu yhdeksi kaikkien aikojen nerokkaimmista.
*
Olen lukenut tämän kirjan aiemminkin ja pidin kovasti. Nyt en niin jaksanut tähän paneutua. Kirja muuttuu noin puolessa välissä ja siitä alkaa uusi jakso, josta en niin pitänyt, koska se on kirjoitettu "minä-sinulle" -muodossa. Suosittelen lämpimästi kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4, 5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.