torstai 19. syyskuuta 2024

Tiina Raevaara: Silloinkin satoi kaatamalla osat 1-10

 

Tämä äänikirjan on julkaistu vuonna 2018 Storytelin kustantamana. Äänikirjan pituus kokonaisuudessaan on noin 10 tuntia. Lukijana toimii Hanna-Maija Nikander. Tämä on ensimmäinen kerta, kun luen Raevaaran kirjoja. 
*
Kirsikka ja Vadelma ovat ikääntyneet sisarukset, joiden elämä kahdestaan vanhassa talossa on ollut hiljaista ja rutiinien sävyttämää. Kaikki muuttuu, kun Kirsikka saa tietää sisarensa olevan murhaaja. Silloinkin satoi kaatamalla on psykologinen trilleri ja mustanpuhuva tragikomedia kieroon kasvaneesta elämästä, sisaruudesta, kuolemanpelosta ja villiintyneestä puutarhasta.

KÄTKÄVAARAN SARJAMURHAAJA. Kirsikka viettää viimeisiä lomapäiviään, kun hän tekee kammottavan löydön ruusupensaan alta. Viisikymppisen Vadelma-sisaren huoneestakin löytyy kaikkea epäilyttävää. Onko tarunhohtoinen sarjamurhaaja ollut koko ajan lähistöllä? Kirsikka yrittää pitää kiinni huolella rakentamansa elämän langanpäistä, kun paikalle saapuu vaimonsa kadottanut Marko. Kirsikka joutuu tekemään hätäisen ratkaisun.
*
Kirja koostuu 10 kappaleesta noin tunnin mittaisesta osasta. Ihan hyvä sarja, ja jännitystä riittää lähes loppuun saakka. Suosittelen tutustumaan. Annan kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.