sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Karin Slaughter: Kivun jäljet

 

Tämä kirja on julkaistu suokeksi vuonna 2011. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on yli 19 tuntia. Kirjailijan kirjat tästä linkistä
*
Will Trent 3
Sara Linton on jättänyt traagisen menneisyytensä taakseen ja muuttanut Atlantaan. Hän työskentelee ensiapupoliklinikalla ja on vihdoin saamassa elämänsä järjestykseen. Sitten sairaalaan tuodaan pahoin loukkaantunut nainen. Käy ilmi, että Saran potilas on sadistisen rikollisen ensimmäinen uhri, ja muita naisia on kadoksissa.

Pian Sara sekä erikoisagentti Will Trent ja hänen parinsa Faith Mitchell huomaavat olevansa keskellä karmivaa jahtia, ja Sara on jälleen kasvokkain väkivallan ja kauhun kanssa.
*
Will on naimisissa, mutta ei ole tavannut vaimoaan kuukausiin. Kun hän kohtaa Saran, hän huomaa tässä jotain erityistä. Faith on raskaana ja pyörtyy yllättäen, Will vie hänet Saran vastaanotolle ja tällä todetaan diabetes... Samaan aikaan naisia katoaa ja yksi löytyy loukkaantuneena. Töitä riittä haasteista huolimatta. 

Hyvä kirja ja mukavaa, että Sara Linton on palannut. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.