tiistai 17. syyskuuta 2024

Karin Slaughter: Pelon huone

 

Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2010 ja sen kustantaja on Tammi. Äänikirjan kuuntelin Celian levyltä ja sen pituus on vajaatn 18 tuntia. Tämä kirja on toinen osa Will Trent -sarjassa. Slaughterin kirjat tästä linkistä. 
*
Etsivä Will Trent selvittää teinitytön kidnappausta ja murhaa Karin Slaughterin uusimmassa jännärissä.

Abigail Campano saapuu iltapäivän tennistunnilta kotiinsa Atlantan varakkaalle esikaupunkialueelle jakohtaa painajaismaisen näyn. Ikkuna on rikki, matossa on verisiä jalanjälkiä ja porrastasanteella makaa hänen tyttärensä, jonka ylle on kumartunut mies veitsi kädessään. Järkyttynyt äiti joutuu hirvittävään kamppailuun, joka muuttaa hänen elämänsä ikiajoiksi.

Kun paikallinen poliisi tekee tutkimuksissa kohtalokkaan virheen ja asettaa vaaraan toisenkin teinitytön, erikoisagentti Will Trent kutsutaan apuun. Hän saa parikseen etsivä Faith Mitchellin, joka tuntee epäluuloa Williä kohtaan ensihetkestä alkaen. Näiden kahden on kuitenkin löydettävä keino tulla toimeen, jotta koulumaailmaa varjostava inhottava rikosvyyhti saataisiin selvitettyä.
*
Tässä kirjassa esitellään Faith, joka nytten työskentelee Willin kanssa. Aika on tiukoilla, kun toinen nuori nainen on siepattu ja hänet halutaan saada elävänä. Tämäkin on aivan mainio sarja ja mukavaa, että se yhdistyy pian Sara Linton -sarjan kanssa. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

2 kommenttia:

  1. Will Trent-sarja on hyvä. Tv-sarja on mielestäni outo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on hyvä, tv-sarjaa en olekaan katsonut....

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.