torstai 17. maaliskuuta 2022

Peter James: Tiedän missä olet, tiedän mitä teet

 

Peter James: Tiedän missä olet, tiedän mitä teet, 28.2.2022.  Äänikirjan pituus on 11 tuntia ja sen lukee Sampo Kerola. Julkaisija Minerva kustannus. Tämä on todella hyytävä ja koukuttava kirja siitä, miten nuoruuden ihastutta muistuttava kaunis nainen joutuu painajaisen keskelle. Tämä on pian menossa onnellisiin naimisiin ja on vihdoin ja viimein raskaana. Mutta sitten alkaakin tapahtua!

Kun ihastus muuttuu sairaalloiseksi pakkomielteeksi
Hiuksia nostattava trilleri brittijännityksen mestarilta.
Kun tohtori Marcus Valentine näkee työmatkallaan nuoruudenrakkauttaan muistuttavan naisen, hän ei enää saa tätä mielestään. Vaikka Marcus on perheellinen mies, hän alkaa seurailla naista voidakseen soluttautua tämän elämään ja sydämeen. GPS-paikannin tarjoaa oivan välineen naisen liikkumisen seurantaan. Marcuksen pakkomielle vain vahvistuu vahvistumistaan, kunnes se uhkaa tuhota molempien elämän.
Mutta hän ei voi lopettaa. Yllättävien juonenkäänteiden myötä Peter James tarjoilee kylmäävän näkymän stalkkerin mielenliikeisiin.
Peter Jamesin trillereitä myös äänikirjoina (Totuuden kirous, Täydellisyyden hinta, Pahan oma, Kiistaton todiste)
Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi Ison-Britannian suosituimmista ja palkituimmista dekkaristeista. Peter Jamesin teokset ovat jatkuvasti Britannian bestseller-listojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 37 kielelle. Peter Jamesin dekkareita on myyty Suomessa jo yli 150 000 kappaletta.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 5- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.