tiistai 17. elokuuta 2021

Liv Constantine: Viimeinen kohtaaminen

 

Liv Constantine: Viimeinen kohtaaminen, 10.8.21. Äänikirjan pituus on 11,5 tuntia ja sen lukee Elina Ylisuvanto. Julkaisija HarperCollins Nordic. Tämä on Constantinen sisarusten toinen suomennettu kirja. Ensimmäinen ilmestyi puoli toista vuotta sitten ja sen nimi oli Toinen rouva Parrish. Hyvä kirja sekin.

Varakkaiden ja etuoikeutettujen maailmassa piileksii tappaja...
Lääkäri Kate English on suuromaisuuden perijätär, hänellä on upea aviomies ja tytär, menestyksekäs ura ja kaunis koti. Elämä kuitenkin kääntyy ylösalaisin yönä, jona Katen äiti löydetään kodistaan raa'asti murhattuna.
Samana iltana Katen suru muuttuu kauhuksi, kun hän saa tuntemattomasta numerosta henkeä uhkaavan viestin. Täysin poissa tolaltaan Kate ottaa yhteyttä etääntyneeseen parhaaseen ystäväänsä Blaireen , joka päättää ottaa
uhkausviestin ja lopulta myös murhan tutkinnan omiin käsiinsä.
Käy selväksi, ettei Baltimoren hienostopiireissä kaikki ole aivan sitä miltä näyttää. Murhaaja saattaa olla kuka tahansa ystävä, naapuri, lähiomainen. Kuka tahansa syyllinen sitten olikaan, on selvää, että Kate on seuraavana hänen listallaan...
Liv Constantine nimen takana ovat sisaret Lynne Constantine ja Valerie Constantine . He ovat kansallisia ja kansainvälisiä bestseller kirjoittajia, ja heidän kirjojaan on käännetty 28 kielelle ja niitä on saatavana 33 maassa.

Tämä kirja kertoo edellisen tapaan hyväosaisista ihmisistä. Heistäkin on mukava välillä lukea, ettei aina ole vain kaiken maailman alkoholin tai muun kanssa leikkimistä. Joskin päähenkilöiden mielenterveys kyllä joutuu koetukselle, kun ongelmat piinaavat toistensa jälkeen.

Lopussa kyllä vähän ärsytti sellainen perus-dekkarin tyyli, jossa syyllistä etsittiin vuorottelemalla henkilökaartia. Mutta mukavaa ajanvietettä tämäkin kirja oli. 

Suosittelen kirjaa jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle neljä tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.