torstai 24. syyskuuta 2020

Johanna Tuomola: Oikeuden varjo 2

                                                 


Jatkoa Noora Nurkan ja Sami Heikuran seikkailuihin... Tämä uutuus äänikirja on julkaistu kesällä Storytel original -sarjassa. Sen pituus on 8,5 tuntia ja lukijana toimii edellisten tapaan Antti L.J. Pääkkönen. Syksyn sadonkorjuu on vienyt aikaani, joten kirjojen kuuntelu on jäänyt vähemmälle. Onneksi ehdin kuitenkin kuunnella tämän!

Tässä toisessa osassa on tutut hahmot, kun seurataan Samin perhettä ja kommelluksia, joihin hän törmää. Kaikki alkaa, kun vastaanotolle tuodaan tumma mies, jolla sormesta puuttuu pala. Ennen kuin tautoja päästään tutkiaan, mies katoaa sairaalasta. Myöhemmin hän löytyy metsästä kuolleena. Sormen tulehdukseen liittyviin komplikaatioihin...

Toisaalta Samin uuden naisystävän poika saa lahjaksi sedältään auton. Vastineeksi poika työskenteleen kesän mattovarastolla ja törmään outoihin asioihin. Eräänä iltana hän päättää käydä varastolla Samin tyttären Inkan kanssa ja siitä lähtevätkin tapahtumat rullaamaan.

Vielä yhtenä juonenkulkuna on tarina tytöstä, joka on pakolaisena saapunut Eurooppaan. Merimatkalla hän menetti perheensä ja on nyt tarrautunut nuorempaan tyttöön. Heidän koskettavaa matkaansa seurataan ja pian tapahtumat alkavat liittyä toisiinsa. Loppua kohden kirjan jännitys tiivistyy tiivistymistään. Tapahtumat seuraavat toisiaan ja hengästyttävä kilpajuoksu alkaa! 

Kirja on todella mielenkiintoinen ja Noora Nurkan tutkimuksia on mukava seurata. Henkilöt ovat järkeviä ja uskottavia. Jännityksen lisäksi kirjassa on niin romantiikkaa kuin muutakin lämminhenkistä tunnelmaa. Perhe-elämää ja normaalia työssäkäymistä. 

Suosittelen kyllä koko Noora Nurkka -sarjaa kaikille jännityksestä kiinnostuneille. Tämän kirjan voi lukea kyllä, vaikkei olisi aiempia lukenutkaan. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.

2 kommenttia:

  1. Tämä ei ole minulle tuttu, mutta muista Noora Nurkka -dekkareista olen kovasti tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin vähän harvinaisempi sarja, kun on julkaistu vain digitaalisessa muodossa. Suosittelen tutustumaan!

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.