torstai 30. huhtikuuta 2020

Huhtikuun luetut 2020Huhtukuussa kuuntelin yhteensä 8 kirjaa. Vähän harmittaa, koska en ehtinyt kuunnella enemmän, kun hyviä kirjoja on niin paljon olemassa. Kirjoihin mahtuu niin uusimpia uutuuksia kuin vanhojakin kirjoja. Huomioitavaa on se, että tämän kuun kirjat olivat yhtä poikkeusta lukuunottamatta huippukirjoja!

Paras kirja oli D.B.Johnin kirjoittama Pohjoisen tähti, joka oli hieno lukukokemus. Annoin sille täydet viisi tähteä. Lisäksi kuukauteen mahtui neljän ja puolen tähtiä peräti 2 kappaletta.

Kaikki lukemani kirjat olivat äänikirjoja. Ja näihin sisältyy kaksi arvostelukappaletta. Satuinpa näppärästi pyytämään juuri parhaimmista kirjoista arvostelukappaleet!! Lisää uutuuksia tulossa taas toukokuussa, kun silloin ilmestyvät mm. Peter Jamesin ja Emelie Scheppin uutuudet. Odotan kovasti myös, että pääsen kuuntelemaan Seppo Jokisen ja Jarkko Sipilän uusimmat dekkarit. Lisäksi sain tietää japanilaisesta uutuudesta, Uskollinen naapuri, jota toivon mukaan pääsen myös pian kuuntelemaan.

Hyvää kevään jatkoa kaikille lukijoille! Kesää kohti mennään! 😎

4 kommenttia:

 1. Se onkin harmillista, ettei koskaan ehdi lukea kaikkia haluamiaan kirjoja, kun niitä on niin paljon! Mutta ainakaan ei valinnanvara lopu kesken, mikä on vain hyvä!

  Tuo Pohjoisen tähti kiehtoo minua koko ajan enemmän, samoin Uskollinen naapuri, joka on vilahdellut Instagramissa viime aikoina. Mahtavaa, että tarjolla on myös aasialaisia tai Aasiaan sijoittuvia dekkareita. Aurinkoista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo aasialaiset kirjat ovat hyvää vaihtelua perinteisiin amerikkalaisiin ja pohjoismaalaisiin kirjoihin!
   Onneksi ei lopu luettava kesken!

   Poista
 2. Tuo Pohjoisen tähti on tullut jo monta kertaa Instagramissa. Olenkin vähän laittanut sen korvan taakse. Josko joskus lukaisin tai kuuntelisin...

  Emelie Scheppin uusin kirja odottelee yöpöydälläni. Ehkäpä tartun siihen jo nyt toukokuun aikana.

  VastaaPoista
 3. Edellinen Schepp oli niin hyvä, että odotukset on korkealla seuraavastakin. Pian pääsen kuuntelemaan!

  VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.