torstai 9. huhtikuuta 2020

Karin Slaughter: Viimeinen leski
Karin Slaughter: Viimeinen leski ilmestyi painettuna 25.2. ja 4.4. on ilmestynyt myös äänikirjana. Tässä kirjassa pääsevät taas seikkailemaan Sara Linton ja Will Trent. Odotin kirjaa innolla! Lukijana toimii Sanna Majuri ja äänkirjan pituus on noin 19 tuntia! :o

"Kuumana kesäpäivänä Atlantassa räjähtää pommi - alueella, jossa sijaitsevat Emoryn yliopisto, kaksi isoa sairaalaa, CDC ja FBI:n päämaja. Sara Linton ja Will Trent ryntäävät paikalle kesken perhepäivällisen. Pian he ovat keskellä karmivaa salaliittoa, joka uhkaa tuhansien viattomien henkeä. Kun hyökkääjät sieppaavat Saran, Will ei enää kaihda keinoja tuhotakseen vihollisen ja saadakseen Saran takaisin - elävänä..."

Will loukkaantuu ja joutuu ensiapuun, Sara siepataan. Asetelmat ovat mitä jännittävimmät heti alkunnasa! Amandalla ja Faithilla on täysi työ selvittää asiaa, johon liittyy kaapattu virustutkija sekä pommiräjäytykset. Kirja etenee sujuvasti ja yllättävästi jaksan kuunnella pitkää kirjaa! Tunnelma vain tiivistyy tiivistymistään ja loppuhuipennusta saa innolla odottaa. Vaikka kirja on pitkä, se ei missään vaiheessa tunnu pitkästyttävältä.

Tuntui mukavalta päästä taas Wilin ja Saran seuraan, vaikka suurimman osan ajasta he erillään olivatkin. Slaughter kyllä osaa kertoa heistä vetävästi ja he tuntuvat kuin vanhalta perhetutulta. Tämä kirja on taattua sarjan laatua. En niinkään ole innostunut tämän sarjan ulkopuolisista kirjoista. 

Tämä kirja on kohtuullisen rankka, mutta suosittelen Slaughterin kirjojen ystäville. Annan kirjalle neljä tähteä.

6 kommenttia:

 1. Mä sitten taas olen jopa enemmän tykännyt niistä viimeisimmistä itsenäisistä jännäreistä kuin näistä Sara Linton & Will Trent -sarjan kirjoista.

  VastaaPoista
 2. Okei, kyllähän nekin ovat tosi suosittuja.

  VastaaPoista
 3. Hip hei, kiitos tiedosta, että uutta on tullut kirjoittajalta. Minä tykkään tästä kaksikosta. Alunperin kirjailijalta mainio idea yhdistää kahden sarjan päähenkilöt uuteen sarjaan. Nyt vaan kirjastojen aukeamista odottaen!

  VastaaPoista
 4. Joo, itsekin pidin noista molemmista hahmoista myös erikseen ja hyvin toimii myös yhdessä! Toivottavasti sarja jatkuu vielä tästäkin!

  VastaaPoista
 5. En lue juurikaan dekkareita enkä ole tainnut lukea yhtäkään Slaughterilta! Mukavaa tätä viikkoa.

  VastaaPoista
 6. Suosittelen kyllä dekkarien ystävälle. Henkilöihin pääsee parhaiten kiiinni lukemalla järjestyksessä. Ehkä kannattaa kokeilla niitä kirjoja, jotka eivät ole sarjaa. Esim. Hyvä tytär.

  VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.