keskiviikko 27. heinäkuuta 2022

Michael Connelly: Yön liekit

 

Tämä kirja ilmestyi painettuna jo viime vuonna ja nyt sitten äänikirjana. (11.7.2022) Äänikirjan pituus on vajaat 13 tuntia ja sen lukee Jami Kananen. 

Bosch ja Ballard yhdistävät voimansa jälleen.

Harry Bosch on mentorinsa hautajaisissa, kun leski ojentaa hänelle salaperäisen kansion. Siinä on todisteita ratkaisematta jääneestä murhasta. Kunnioittaakseen mentorinsa muistoa Bosch päättää selvittää tapauksen, mutta hän tarvitsee apua.

Veteraanietsivä Boschista ja yövuoroissa työskentelevästä rikostutkija Renée Ballardista muodostuu pelottavan tehokas tutkintatiimi. Pian he joutuvat kysymään itseltään, miksi Boschin mentori oli vienyt tapauskansion kotiinsa. Tutkiko mies vanhaa juttua eläkepäivillään? Vai halusiko hän varmistaa, ettei murha koskaan selviäisi?

”Yksi vuoden parhaista rikosromaaneista”- New York Times

”Kukaan ei kuvaa Los Angelesin katuelämää paremmin kuin Connelly”- The Times

Boshin ja Ballardin tutkimukset yllättäen kohtaavat ja etsintään ilmestyy salaperäinen nainen, musta leski. Tutkinta ei lopu, ennenkuin tämä nainen on löydetty. Kuoleman vaaran uhalla. Monien työtuntien ja  pitkien blues-jaksojen jälkeen palaset alkavat löytää kohdalleen... 

Bosh ja Ballard yhdistävät voimansa ja syylisen löytyminen lähestyy. Tilanne menee entistä vakavammaksi ja lopulta heidän henkensä ovat jopa vaarassa. Taattua jännitystä loppuun saakka!

Tästä kirjasta voi vaikka aloittaa tutustumisen Connellyn laajaan tuotantoon. Suosittelen! Annan kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.