tiistai 8. joulukuuta 2020

Sandra Brown: Kylmän kosketus

Sandra Brown: Kylmän kosketus, 2007. Tämä kirja on keskivaiheiltä Brownin tuotantoa ja edustaa sitä melko tyypillisesti. Eli runsaasti jännitystä ja mukana romantiikkaa.

Kirjan ideana on seuraava. Eli pieni amerikkalaiskylä vuoren juurella on huonosti valmistautunut, kun lumimyrsky iskee seudulle. Kylän poliisipäälikkö on juuri eronnut ja saanut vaimonsa kanssa myytyä vuoristomökkinsä. Tyhjennyskeikalta lähtiessä vaimo jää jälkeen ja joutuu onnettomuuteen. Loppujen lopuksi hän selviytyy mökille takaisin mukanaan epämääräinen seuralainen. Kuka oikein onkaan tämä hurmaavana tunnettu mies.

Poliisipäälikkö saa katkeilevan viestin entiseltä vaimoltaa mökiltä ja pian hänelle selviää, että tämä on mökillä juurikin miehen kanssa, jota FBI epäilee viiden naisen katoamisista lähialueelta. Kilpajuoksu alkaa, kun päälikkö yrittää päästä vuorille. Lumimyrsky jatkuu ja sähköt katkeavat ja kaasu loppuu, miten kaikki selviävät hengissä?

Jännitystä siis riittää. Kirjassa on myös muutama sivuojuoni, joita on mukava seurata siinä sivussa. Kaiken kaikkiaan henkilöitä on juuri sopivasti, että jaksaa seurata, kuka on kukin. Mukavaa viihdettä!

Suosittelen kaikille romantiikasta pitäville jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4+ tähteä.pieni kylä, eroava pariskunta, lumimyrsky, vaimo jää mökille loukkuun

8 kommenttia:

 1. Kiitos kiinnostavasta vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä!
   Kiva lukea välillä näitä hieman vanhempia kirjoja!

   Poista
 2. Wow, lumimyrsky ja muuta dramatiikkaa! Kuulostaa sopivan jäätävältä tarinalta, minua kun aina kiehtovat kaikki arktiset jutut. Eikä romantiikastakaan haittaa ole. Pidän kirjan mielessä! En muista tästä kuulleenikaan, joten kiva kun esittelit kirjan. Tämähän on sopivaa talvilukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sopivaa näin talvelle!
   Kannattaa tutustua!

   Poista
 3. Tämänhän voisin jopa lukea. Lumi ja kylmyys tuo kirjaan oman kiinnostavan tunnelmansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin!
   Takkatulta ja kynttilää unohtamatta...

   Poista
 4. Oi tämän olen lukenut ja muistan huvittuneeni aivan tavattomasti päähenkilön käyttäytymisestä autollaan, kun on joutunut lumen ja jään saartamaksi: hän istuu autossaan ja odottaa että lämmityslaite saisi sulatettua tuulilasin puhtaaksi... käyttäen välillä tuulilasinpyyhkijöitä kokeillakseen, joko jää lähtee. Eikö Amerikoissa tunneta jääraappoja? =)=) Ei kyllä suomalainen olisi noin avuton. Hauska kirja siis kaikin puolin, epäuskottavuuksia on ihana etsiä.

  VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.