sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Lee & Andrew Child: Pahaa verta

 

Kovaa toimintaa, vangitseva juoni - teräksinen trillerisankari Jack Reacher seikkailee jälleen.

Entinen sotilaspoliisi Jack Reacher ei epäröi jakaa oikeutta omin käsin. Hänen tielleen osuvat hämäräperäiset roistot saavat opetuksen: jos ryhdyt taistelemaan Jack Reacheria vastaan, kadut pian syntymääsi.

Jack Reacherin seikkailuista kertovat trillerit ovat bestsellereitä ympäri maailman ja niitä ilmestyy yli 40 kielellä. Reacherista on tehty myös kaksi elokuvaa, joita tähdittää Tom Cruise, ja Amazon on tekemässä kirjoista tv-sarjaa.

Reacher on taas matkalla ja törmään onnettomuuteen joutuneeseen naiseen ja uusi seikkailu taas alkaa. Naisen veli on ollut soluttautununeena pommeja tekevään järjestöön ja on nyt kadonnut. Myös FBI:llä on sormensa pelissä. Kohtaako Reacher tällä kertaa voittajansa. Lähellä kyllä käydään ja tilanteita on jos jonkilaisia...

Tämä on melko perus Childiä ja alkoi jo väkivalta jossain välissä kyllästyttää. Mutta muuten kirja on taas hyvä osoitus siittä, että Reacher-kirjat jatkavat entistä elämäänsä, vaikka sarjan luoja Lee Child on vetäytynyt päävastuusta. Hyvin sujuu tarinan iskentä myös pikkuveljeltä!

Kirja oli vähän liian tavanomainen, jotta annoin tälle kirjalla "vain" neljä+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.