torstai 23. syyskuuta 2021

Tess Gerritsen: Valitse minut

 

Tess Gerritsen & Gary Braver: Valitse minut. Äänikirjan pituus 8,5 tuntia, lukija Mikko Leskelä, julkaisija Otava.

Viettelevän jännittävä murhamysteeri uhkarohkeasta suhteesta ja vaarallisista salaisuuksista.

Nuori opiskelija löydetään kuolleena asuntonsa parvekkeen alta, ja tilanne vaikuttaa itsemurhalta. Etsivä Frankie Loomisin mielestä tapauksessa on jotain hämärää. Kun ruumiinavaus paljastaa naisen olleen raskaana, etsivän epäilykset vain vahvistuvat.
Likaiset salaisuudet alkavat nousta päivänvaloon: hurmaava opiskelijatar ei ole ollut niin viaton kuin on antanut ymmärtää, ja hänen professorinsa salailee tietojaan. Mies on syyllistynyt halpamaiseen vilppiin, mutta voisiko hän olla kylmäverinen tappaja?


Tämä oli kyllä vetävä uutuus. Kun nuori nainen on kuollut, alkaa takaa-ajo. Kenen kanssa hän on ollut tekemisissä ja millä tavalla. Pian osoittautuu, että nainen on ollut melkoinen stalkkeri. Syytä taitaa olla hänessä itsessäkin. Jotain hämärää on myös entisessä poikaystävässä ja tämän uudessa tyttökaverissa.

Kirjan parissa kului mukavasti aika ja juonta oli piinaavan jännittävä seurata. Vaikka tässä kirjassa seikkailtiin yliopistomaailmassa, ei sen juoni kuitenkaan ollut liikaa nuorille suunnattu. Aivan kelpo kirja myös varttuneemmalle väelle... ;)

Suosittelen kirjaa kaikille trillerien ystäville! Annan tälle kirjalle 5- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.